Download gratis illustratieve
ideeën voor jouw bedrijf!

Ben jij benieuwd hoe illustraties jouw bedrijf een boost kunnen geven? Ik vertel je graag hoe illustraties zorgen dat je onder de aandacht komt bij (potentiële) klanten. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en doe ideeën op voor jouw marketing. Download direct het document en ga er mee aan de slag. Je e-mailadres is niet nodig. Je kan het bestand direct op jouw computer bewaren.


Download Ideeen


Mag ik je vaker inspireren? Meld je dan aan voor mijn inspiratiemails. Daarvoor moet je natuurlijk wel even je mailadres invullen.

Ja, ik wil op de hoogte blijven!
Ontvang tips en nieuwe artikelen per mail

En wil je direct met mij in gesprek over jouw marketing? Laten we dan een afspraak maken. Je bent van harte welkom in mijn creatieve studio.Over José Boekema

Ik ben José, ondernemer, illustratief ontwerper en verrukt over illustraties en een goed ontwerp dat inspireert, verbindt en jouw verhaal vertelt. Graag neem ik je mee in een creatief proces: van visueel plan tot de realisatie. Het resultaat? Een eigen stijl die jouw product, dienst of boodschap in de spotlight zet. Laten we beginnen.