Online campagne

Online campagne

Afbeelding kiezen voor social media en website: ga voor een illustratie 
Waar vind je een goede afbeelding voor Instagram, Facebook of bijvoorbeeld LinkedIn? Passende afbeeldingen zoeken voor je online campagnes kan een drama zijn. Die gelikte stockfoot wil je niet. Er is een goed alternatief: laat illustraties en animaties maken die jouw verhaal versterken. Steeds meer bedrijven en merken huren illustratief ontwerpers in om een eigen unieke visuele stijl te ontwikkelen. Illustraties zetten de toon voor je merk, voegen speelsheid toe en ze kunnen voor elke soort media gemaakt worden. 


Vertel me hoe ik je kan helpen!
Eerst nog wat ideeën op doen of
brainstormen? Direct aan de slag?
Afbeeldingen creëren betrokkenheid

Door emoties aan te wakkeren krijg je meer betrokkenheid bij je social media berichten. Ze worden vaker bekeken, je krijgt meer likes en meer reacties. Emoties als verbazing, amusement, controversie, inspiratie, shock en angst doen het goed. Door op een van deze emoties in te spelen creëer je meer bereik en betrokkenheid. Illustraties en animaties kunnen deze emotie goed uitdrukken. Zo maakte ik voor Marjon Tjepkema een illustratie voor haar website waar ze promotie maakt voor haar cursus hartcoherentie en inspeelt op emoties rondom eten. 

Afbeeldingen in jouw sfeer en stijl

Mijn illustraties en animaties stem ik af op de sfeer en stijl van jouw social media pagina’s. Zo krijg je een consistente pagina die voor de bezoeker overzichtelijk en aantrekkelijk is om doorheen te scrollen.

Afmeting van social media afbeeldingen

Hou jij het nog bij? Welke afmeting heb je nodig voor een Facebook banner? En een Instagram post? Social media platformen veranderen formaten zo vaak, dat het bijna frustrerend is. Ik heb het complete overzicht van afmetingen van social media afbeeldingen en lever je altijd het juiste formaat. Het enige dat je zelf moet doen, is het online zetten.

Nieuwsgierig hoe ik jouw timeline versterk met pakkende illustraties? Vertel me je verhaal, dan maken we samen een resultaatgerichte campagne.