Editorial Food & HealthTijdschrift Eva
rubriek illustratie

Naast illustratief ontwerp houd ik van koken, gezondheid, bewust leven.. Alles wat daar mee te maken heeft. Toen de beeldredacteur van tijdschrift Eva vroeg of ik elke maand illustraties en tekst wilde verzorgen voor de rubriek Eva gezond, was het antwoord natuurlijk ja! De afgelopen twee jaar las ik inspirerende boeken en websites en schreef er vervolgens korte stukjes over en maakte er illustraties bij. Hoe leuk! Hier zie je er een paar, passend bij de huisstijl van het magazine. 


Tijdschrift Eva<br>rubriek illustratie

Gezondheid vrouwen

Gezond leven en eten, ik zou er uren over kunnen praten. Maar veel liever maak ik er illustraties of ontwerpen over! Niet voor niks bestaat een groot deel van mijn opdrachtgevers uit zorginstanties. Ingewikkelde of droge materie kan met illustraties kleurrijk in beeld gebracht worden. Want wat zet je bij een artikel over hormonen? Vitamine B? Een gezond voornemen? Aminozuren? Bekijk in mijn portfolio onder zorg enkele voorbeelden. 

Voor tijdschrift Eva tekende ik maandelijks vrouw figuren rond het thema gezondheid. Beeldredacteur Bianca: 


"Samenwerken met Jose voor Eva-magazine is elke keer opnieuw leuk en verrassend. José’s enthousiasme, originaliteit en creativiteit zijn tekenend voor haar werk. Verschillende stijlen en concepten zorgen voor unieke illustraties die naadloos passen bij uiteenlopende Eva-artikelen."

- Bianca Cooper, beeldredaceur tijdschrift Eva