Kaarten collectieMijn eigen weg met illustratie

De eerste collectie kaartn die ik ontwierp ga ik het thema 'You can go your own way.' Een collectie die ik in eerste instantie voor mezelf heb ontworpen. Mijn bedrijf bestond 1,5 jaar en begon steeds meer vorm te krijgen. Naast werken in opdracht droomde ik van een eigen collectie stationary producten. Als herinnering aan mijzelf dat ik mijn eigen weg kan gaan, ontwierp ik als eerste zeven dubbele wenskaarten. Deze kaarten waren het startpunt van mijn collectie. Van verjaardagskaarten tot verhuiskaarten met tekst 'happy new home'. Een vrolijk kleurenpalet met illustratis. Ik besloot de kaarten collectie uit te breiden met inpakpapier, posters, schriftjes en cadeaulabels. 


Mijn eigen weg met illustratie

Kaarten verkoop

De wenskaarten zijn voorzien van een gekleurde envelop. Ik verkocht ze via Etsy, op markten en in winkels in Enschede. Na vele verkopen besloot ik dat het tijd werd vor een nieuwe collectie. Voor de liefhebber heb ik nog een paar kaarten in huis. 

Benieuwd naar wat ik momentel verkoop? Neem en kijkje in mijn shop


Van links naar rechts: kaart: Hooray! it's your day!, Happy new home en Glitter is always an option. Bekijk de andere producten uit deze serie hier