Kalenderboek zwart wit7 drukkers, 2 boekbinders, 1 papierleverancier, 2 kartonleveranciers, 1 leverancier van bindmaterialen en 366 Nederlandse grafisch ontwerpers, kalligrafen, letterontwerpers en illustratoren werken samen aan een kalenderboek! Een overzicht wat Nederland op dit moment te bieden heeft op het gebied van vormgeving en illustratie. 

Het kalenderboek is op 8 september 2017 gepresenteerd en is nu verkrijgbaar via de webwinkel van Stichting Print.

De opdracht: ontwerp een spread met de datum erin in zwart/wit. 


Elke dag van het jaar kun je het kalenderboek openleggen en genieten van een prachtige spread. Ik mocht als illustratief ontwerper ook een spread verzorgen, een hele eer! 'Mijn dag' was 20 november en ik tekende deze dag uit mijn leven. Je ziet de kaart van Enschede, werkplek met illustratie benodigdheden, huizen die ik tegen kom op mijn route als ik met de hond naar mijn werkplek loop en items die ik aan het tekenen ben op dat moment. Kerstillustraties in november. Al met al een kleurrijke dag. De spread zou zich ook goed lenen om in te kleuren.  

In opdracht maak ik veel illustraties voor bedrijven. Dit kan in zwart/wit of in kleur. Kijk in mijn portfolio voor meer voorbeelden.