Magazine illustratieArtikel over
schaamte

Bij het maken van een editorial illustratie ben je stylist van de pagina. Bij het lezen van het manuscript kijk naar aanwijzingen in de tekst over de omgeving van het karakter. In dit geval ging het om een artikel over vrouwen en schaamte. Ze schamen zich overal voor. Voor rommel, eetgewoontes, uiterlijk en al dan niet werken. Ik koos voor een setting in een huis met op de achtergrond een rommelige keuken en een pizzadoos op de tafel. 


Artikel over<br> schaamte

levensstijlen

Bij een editorial illustratie maak ik ook vaak enkele doodles of elementen die verspreid kunnen worden door het magazine. Zoals deze koffiemaker en muffins. Soms zijn het bestaande elementen uit de spread vullende illustratie, maar vaak nieuwe bijpassende kleine elementen. In de onderstaande illustratie zie je twee dames die een feestje geven. Op tafel liggen stronken groente, wortels en witlof. Een groene smoothie in de hand, een knipoog naar de healthy lifestyle. Geplaats bij een artikel over verschillende eetgewoontes. 


De illustraties kunnen full color of meer als lijntekening zoals in de onderstaande afbeeldingen. Gemaakt voor een artikel over zussen. De cactus is weer en los element. Symbool voor de prikkelbare relatie en tegelijk een hip item. 

Ik wil een illustratie laten maken
Wil je een illustratie laten maken? Vertel me jouw verhaal, dan ga ik voor je aan de slag. Ik vertel je graag meer over mijn aanpak en doe je een na een (telefonisch) kennismakingsgesprek een prijsopgave.