Sessie trouwfotograafStartpunt huisstijl

Bruidsfotograaf Annelies Mol: 

"José heeft mijn bedrijfslogo vormgegeven op basis van een visuele strategie. Bij zo'n sessie stelt José hele treffende vragen en ik kon naast het gebruik van woorden, ook via materialen en kleuren antwoorden. Ik denk dat deze visuele strategie er aan heeft bijgedragen dat zij bij het ontwerpproces een beter beeld had van mijn wensen. Maar ook heb ik zelf heb een beter beeld kunnen vormen van mijn eigen bedrijf. Ik zou deze visuele strategie zeker aanraden voor toekomstige klanten die een logo willen laten ontwerpen."


Startpunt huisstijl

lookbook

Tijdens de visuele strategie sessie bespraken Annelies en ik de merkessentie, doelgroep en wensen voor haar (huis)stijl. Het resultaat van de sessie is een brand lookbook dat de basis vormde voor het uitwerken van het logo van Annelies Mol. Samen met Annelies doorliepen we alle stappen van het illustratief ontwerp model, waardoor het resultaat een logo is dat Annelies kan gebruiken op al haar uitingen en als watermerk op foto's.  

Wil jij ook aan de slag met een illustratief logo, een website (her)ontwerp of een ander product of idee uitwerken? Deze sessie is het ideale startpunt!