Stationary collectieSchriftjes,
posters en labels

De eerste collectie kaarten die ik ontwierp voor mijn eigen collectie gaf ik het thema 'you can go your own way'. Een collectie die ik in eerste instantie voor mezelf heb ontworpen. MIjn bedrijf bestond op dat moment 1,5 jaar en begon steeds meer vorm te krijgen. Naast werken in opdracht droomde ik van een eigen stationary lijn. 

In de header foto zie je een overicht van de collectie You can go your own way. Van kaarten tot posters en inpakpaier. De kaarten kan je hier bekijken. 


Schriftjes,<br> posters en labels

Own way

Ik ontwierp vier soorten schriftjes, twee op A5 formaat en twee op A6 formaat. Op de schriftjes stonden patronen en illustraties die ik naar aanleiding van de kaarten set heb gemaakt. Op een A5 schrift staat de geïllustreerde quote 'It always seems impossible until it is done.' Een toepasselijke quote, want een eigen collectie ontwerpen, produceren en verkopen leek nog erg ver weg. Een reminder aan mijzelf dat je je schouders eronder moet zetten. In december 2014 is de collectie gelanceerd. 


Quotes illustreren

Voor het ontwerp van de posters koos ik drie quotes uit en maakte vervolgens een passende illustratie. De poster I love people I can be crazy with was een favoriet cadeau voor vrienden onderling. 

Ik verkocht de collectie via Etsy, op markten en in winkels in Enschede. Voor de liefhebber heb ik van enkele items nog een paar in huis. 

Benieuwd naar wat ik momenteel verkoop? Neem een kijkje in mijn shop


Quotes illustreren

Geboorte poster

Deze poster maakte ik met het idee om een cadeautje te kunnen geven aan een zwangere vrouw, zonder dat je het geslacht van de baby al wist. Met een kleurenpalet van roze, blauw en rood, is de poster gender neutraal. Deze poster was het eerste item van de collectie die uitverkocht, herdrukt en uitverkocht is!